Chat with us, powered by LiveChat

Cratos heeft een grote poule van professionele beroepsverkeersregelaars, welke in te zetten zijn bij infra, bouwwerkzaamheden maar ook bij evenementen.

Heeft u professionele verkeersregelaars nodig die aan een korte instructie voldoende hebben? Onze beroepsverkeersregelaars voeren dit werk dagelijks uit en hebben voldoende aan een korte briefing.

Beroepsverkeersregelaars

Cratos Event & Traffic Support levert beroepsverkeersregelaars door heel Nederland. Cratos levert voor elke situatie een oplossing.

Wij leveren verschillende soorten beroepsverkeersregelaars diensten. Onze verkeersregelaars zijn allen met een aanstellingspas gecertificeerd. Hierdoor zijn zij volgens de wettelijke normen gecertificeerd. Naast deze certificering leveren wij ook verkeersregelaars men een VCA certificaat. Ook worden onze verkeersregelaars vaak ingezet bij ongelukken en calamiteiten. Deze speciaal geselecteerde poule van verkeersregelaars bij incidenten heeft veel ervaring met deze situaties. Omdat beroepsverkeersregelaars soms zeer snel op de plaats van het incident moeten zijn leveren wij tevens verkeersregelaars met auto. Deze auto kan tevens als materiaalwagen ingezet worden of om bepaalde rijroutes te blokkeren.

Onze profesionele beroepsverkeersregelaars worden ingehuurd door grote bouwbedrijven maar ook door evenementenorganisaties en festivals. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn met het opstellen van coördinatie- en vervoersplannen. Deze plannen kunnen direct bij de gemeente of overheid ingediend worden voor de vergunning.

Uurtarief beroepsverkeersregelaars Cratos

Onze gecertificeerde verkeersregelaars zijn al beschikbaar vanaf  € 21,25 p.u.*

Tevens kunnen wij vervoersdiensten leveren met onze vervoerstal Cratos Mobility

*Cratos Event & Traffic Support hanteert verschillende tarieven naar gelang de afname van het aantal uren per opdracht.