Chat with us, powered by LiveChat

Evenement en Vervoersdiensten

Cratos Event & Traffic Support biedt de oplossing voor logistieke begeleiding rondom uw evenement. Middels onze verschillende diensten kunnen wij elk evenement logistiek begeleiden middels evenementenverkeersregelaars maar ook met onze vervoersdiensten.

 

Onze evenementverkeersregelaars zijn allen volgens de verplichte norm gecertificeerd echter hebben zij ook een interne opleiding gevolgd waarbij service en behulpzaamheid centraal staan. Al onze evenementenverkeersregelaars dragen naast de standaard verkeersregelaarskleding standaard een wit overhemd plus een blauwe stropdas. Hierdoor hebben zij een zeer professionele uitstraling. Door het inzetten van onze parkeerbegeleiders voorkomt u enorme drukte of chaotische situaties rondom uw evenement. Onze parkeerbegeleiders zorgen er op de parkeerplaatsen voor dat uw bezoekers hun auto’s strak naast elkaar parkeren waardoor de parkeerplaatsen minder snel volstaan. Daarnaast voorzien de parkeerbegeleiders uw bezoekers van informatie over het evenement en rijroutes.

 

Cratos werkt met haar opdrachtgevers aan het verkeers & vervoersplan rondom evenementen. De kans bestaat dat u niet precies weet hoe het logistieke verloop van het evenement zal gaan. Door onze ervaring met het logistiek begeleiden van evenementen kunnen wij u goed adviseren over de rijroutes, het aantal medewerkers en beveiliging. Zeer regelmatig verzorgen wij busvervoer en pendeldiensten rondom evenementen. Dit varieert van vervoer in touringcars tot aan (luxe) 6 of 9 persoons pendelbussen. Om de parkeerdruk op uw evenementterrein te verlagen kan het verstandig zijn om een andere parkeerplaats in te zetten en vanaf daar een pendeldienst te leveren naar de ingang van uw evenement.

 

Wilt u meer informatie hebben over onze evenement en vervoersdiensten? Onze kantoormedewerkers staan u graag te woord via 020-4897272.