Chat with us, powered by LiveChat

Bus vervoer en pendeldiensten

Voor vele (evenementen) verzorgt Cratos Event & Traffic Support vervoer met personenbussen. De bussen variëren van personenbussen voor 6 tot 9 persoons tot aan (luxe) touringcars.

Om parkeerdruk op de evenementlocatie te voorkomen kan het raadzaam te zijn met alternatieve parkeerlocaties.  Vanaf hier kunt u een pendelservice met kleine personenbussen of touringcars inzetten. Uiteraard liggen niet alle parkeerplaatsen direct naast de evenementlocatie in dit geval biedt een pendelservice een goede uitkomst. Uw bezoekers stappen dan in de pendelbus met chauffeur en ze worden voor de ingang van de evenentlocatie afgezet.

 

Door onze jarenlange ervaring met busvervoer en pendeldiensten is Cratos Event & Traffic Support een echte specialist geworden op dit gebied. U organiseert een evenement en wij adviseren u over hoe de logistieke begeleiding rondom uw evenement het soepelst kan verlopen. Vaak is dit mogelijk met een combinatie van onze diensten verkeersregelaars, busvervoer en pendeldiensten en eventueel beveiliging.