Chat with us, powered by LiveChat

Ontwerpen verkeers & vervoersplannen

 Door samen te werken met Cratos Event & Traffic Support bent u zeker van een perfect logistiek verloop van uw evenement. Onze medewerkers denken met u mee over het logistieke verloop van uw evenement. Desgewenst ontwerpen wij voor onze opdrachtgevers de verkeers & vervoersplannen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inschatten hoeveel bezoekers er op uw evenement afkomen vervolgens ontvangt u advies over het aantal te reserveren parkeerplaatsen, het aantal in te zetten verkeersregelaars en eventuele beveiliging.

 

Cratos Event & Traffic Support denkt met de opdrachtgever mee over eventuele alternatieve parkeerplaatsen. Zo kan het interessant zijn een alternatieve parkeerlocatie te kiezen en een pendeldienst met bussen in te zetten. Dit verlicht namelijk de parkeerdruk op de evenementlocatie en daarmee ook de wachttijden van uw bezoekers. Wij maken voor u een inschatting hoeveel pendelbussen u nodig heeft en stellen een rijschema voor u op. Cratos is ervaren in het vervoeren van grote groepen personen, deze vervoersdiensten kunt u tevens bij ons reserveren.

 

Door Cratos Event & Traffic Support met u mee te laten denken over het logistieke verloop van het evenement bent u zeker van een perfecte logistieke begeleiding een een goede mix tussen verkeersregelaars, pendelbussen en of beveiliging.