Chat with us, powered by LiveChat

Parkeerbegeleiding

Een goede parkeerbegeleiding is noodzakelijk voor elk groot evenement. Heeft u een evenement waar veel bezoekers met de auto op afkomen dan is het raadzaam parkeerbegeleiders van Cratos Event & Traffic Support in te schakelen. Hierdoor voorkomt u dat er er slordig geparkeerd wordt waardoor uw parkeerplaatsen inefficiënt benut worden. Hierdoor kunnen er meer auto’s geparkeerd worden en voorkomt u lange rijen met wachtende bezoekers. Files behoren door onze parkeerbegeleiders tot de verleden tijd.

 

Service en kleding parkeerbegeleiding

Wij hechten zeer veel waarde aan service en een nette vorm van communicatie naar uw bezoeker. Al onze parkeerbegeleiders gaan gekleed in opvallende kleding maar dragen daarnaast ook een wit overhemd plus stropdas zodat ze een professionele en dienstverlenende uitstraling hebben.

 

Parkeeroplossing op maat & advies

Onze opdrachtgevers schakelen ons in als er een grote toestroom van auto’s verwacht wordt.  Door onze jarenlange ervaring met grote evenementen kunnen wij u ruim voor de start adviseren over hoe wij gezamenlijk kunnen werken aan een soepele doorstroom van uw bezoekers. Wij kunnen op ad-hoc enkele parkeerbegeleiders leveren maar ook projectbasis voor een vooraf afgesproken periode.  Indien u geen idee heeft hoeveel auto’s u kunt verwachten of niet weet hoeveel parkeerbegeleiders u in wilt zetten kunnen kunnen onze medewerkers u daarover adviseren. Desgewenst zal een van onze medewerkers de evenementlocatie bezoeken om zo een goed advies uit te kunnen brengen m.b.t. de personele inzet van de parkeerbegeleiding.