Chat with us, powered by LiveChat

Verkeersregelaars Evenement

Cratos kan uw organisatie ondersteunen met Evenementen Verkeersregelaars.

Onze  verkeersregelaars  staan jaarlijks op vele tientallen locaties tijdens Festivals, Concerten, Beurzen, Congressen, Voetbalwedstrijden etc.

 

Doordat elk evenement anders is en daardoor ook elke evenementbezoeker anders is instrueren wij onze verkeersregelaars uitvoerig. Zo kan het zijn dat bezoekers van uw evenement onder invloed van alcohol of drugs zijn. Onze evenementen verkeersregelaars leren hier op de juiste wijze mee om te gaan.

Zodat ook deze personen op een vriendelijke en gastvrije manier geholpen worden.

 

 Wat is er belangrijk bij het regelen van verkeer bij een evenement?

  •  Service en hoffelijkheid
  •  Soepele doorstroming van het verkeer

 

Al onze medewerkers worden getraind in het leveren van service en zijn zeer behulpzaam. Wij zijn van mening dat een vriendelijk en serviceverlenende verkeersregelaar zorgt voor minder agressie bij van evenementenbezoekers. Daarnaast is het natuurlijk prettig voor uw gasten als ze na een plezierig evenement vriendelijk op weg worden geholpen door een behulpzame verkeersregelaar. Onze professionele verkeersregelaars dragen naast de standaard fluorescerende kleding altijd een stropdas en een wit overhemd. Hierdoor zien al onze medewerkers er zeer netjes en professioneel uit.

 

Soepele doorstroom, advies m.b.t. het verkeers en vervoersplan

 

Op evenementen kunnen vaak zeer grote groepen gasten met auto afkomen. Indien het ontvangst of vertrek van deze grote groepen niet begeleid worden kan dit leiden tot chaotische taferelen. Rijen met auto’s die wachten om het terrein op te kunnen rijden, vaak gaat dit gepaard met klagende of nog erger agressieve gasten. Door het inzetten van Cratos Event & Traffic Support verkeersregelaars zorgt u ervoor dat de doorstroom van het verkeer soepel verloopt. Cratos denkt mee over het verkeers en vervoersplan en adviseert u over het aantal in te schakelen verkeersregelaars. Door de inzet van onze evenementenverkeersregelaars zal de grote toestroom van uw evenement geleidelijk verdeeld worden over de parkeerplaatsen waardoor er geen of minder lange rijen met bezoekers  zullen zijn. Daarnaast vertrekken uw gasten met een prettig gevoel omdat ze vriendelijk begroet worden door onze verkeersregelaars!