Chat with us, powered by LiveChat

Opleiding verkeersregelaar

Welke opleidingen/cursussen zijn er voor verkeersregelaars?

Omdat er verschillende scenario’s bestaan in de werkzaamheden van een verkeersregelaar, bestaan er opleidingen in volgorde van verschillende niveaus.

Korte instructie verkeersregelaar, hierbij worden de feitelijke werkzaamheden besproken, het verkeersinzicht, aspecten van de Arbowetgeving en de regelgeving.
Duur: 1 dagdeel (3 uur). De kosten van deze cursus is per groep (max. 15 pers.) € 600 euro. Per persoon is dit rond de € 40 euro.

 

Verkeersregelaar 1 jaar, hierbij gaat het om de doorstroming van het publiek op evenementen.

Wanneer deze cursus is behaald, ontvangen de verkeersregelaars een aanstellingspas welke geldig is voor 1 jaar.

De kosten van deze cursus is per groep € 650 euro. Per persoon is dit ronde de € 43,30 euro.

 

Verkeersregelaar herhaling, hierbij verkrijgt de verkeersregelaar aanvullende kennis op het gebied van aansprakelijkheid, verbale en non-verbale agressie, eigen veiligheid en die van anderen, aspecten van de Arbowetgeving, waarnemen en sociaal verkeersgedrag.

Daarnaast worden de praktijkoefeningen herhaald. Wanneer de verkeersregelaar de verkeersregelaar herhaling heeft behaald, wordt de aanstellingspas verlengd met 5 jaar. Tevens ontvangen ze een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) waarmee aan kan worden getoond dat de verkeersregelaar diverse malen heeft opgetreden.

De kosten voor deze cursus zijn € 175 euro per persoon per dag.

 

Verkeersregelaar beroeps, hierbij wordt de verkeersregelaar geschoold om zelfstandig op te kunnen treden.

Er dient een staatsexamen afgenomen te worden omtrent de certificering van de verkeersregelaar. Dit staatsexamen staat aangemeld bij SVNL (Stichting Verkeersregelaars Nederland) en bestaat uit theorie en praktijk. Het theoretische gedeelte word schriftelijk afgenomen, en het praktijk gedeelte word in praktijk afgenomen en beoordeeld door de Politie Academie. Wanneer dit staatsexamen is behaald, ontvangt de verkeersregelaar een certificaat met een officieel hologram van de NPA.
Duur: 6 dagdelen waarvan 2 dagdelen bestaan uit theorie, en 4 dagdelen bestaan uit praktijk.

De kosten voor deze cursus zijn € 595,- euro per persoon per cursus.

 

Geïnteresseerd in een opleiding verkeersregelaar?

Bent u geïnteresseerd in deze opleiding en cursus? Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 0071 061 of mailen naar info@cratosverkeersregelaars.nl.