Chat with us, powered by LiveChat

Salaris verkeersregelaar

Vereisten en het gemiddelde salaris van een verkeersregelaar

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in de werkzaamheden van een verkeersregelaar zullen het salaris en de vereisten een belangrijke rol spelen in uw keuze.

Daarom wilt Cratos Event & Traffic Support u een indicatie geven van het gemiddelde salaris en de vereisten van een verkeersregelaar.

 

Over het algemeen bestaat het salaris uit het arbeidsloon en de sociale lasten. Het arbeidsloon verschilt per verkeersregelaarsbedrijf tussen het minimumloon (+/- 9,40) en maximaal € 12 euro. Als we het arbeidsloon + de vergoeding van de sociale lasten gemiddeld berekenen per maand, kan er een schatting worden gemaakt van minimaal € 1600 bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek voor een verkeersregelaar. Natuurlijk kan de hoogte van het salaris na een bepaalde tijd veranderen. Omdat verkeersregelaars meestal niet standaard ergens werkzaamheden verrichten, zullen veel bedrijven verkeersregelaars een oproepfunctie bieden.

 

Bij Cratos Event & Traffic Support garanderen wij minimaal 4 uur werk aan onze verkeersregelaars. Tevens bieden wij ook eerst een oproepfunctie. Wanneer de verkeersregelaar ongeveer een half jaar in dienst is, zullen wij proberen deze verkeersregelaar een vast contract aan te bieden. Hierdoor ontstaat er een grotere zekerheid van werk en daarmee het inkomen van de verkeersregelaar.

 

Wanneer komt u in aanmerking voor een baan als verkeersregelaar bij Cratos Event & Traffic Support?

 

Er zijn bepaalde eisen die wij stellen aan de desbetreffende verkeersregelaar.
Wanneer u werkzaamheden uit wil gaan voeren als verkeersregelaar is de kleding erg belangrijk, en is het wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van een aanstellingspas (meer informatie over kleding, klik hier).

Deze aanstellingspas wordt gegeven wanneer de persoon de verkeersregelaarsopleiding/cursus heeft afgerond (meer informatie over opleidingen/cursussen, klik hier).